Concurs 12

Pe blogul “Bibliophile Mystery” are loc un nou concurs.Anuntul suna asa.

“””

Aniversare 100 followers – Fior de Maggie Stiefvater – Recenzie si Concurs


Am citit Fior acum doi ani, in engleza si m-a impresionat nespus, desi eram in perioada de dupa Amurg, cand nimic nu ma multumea, cum probabil au patit si multi dintre voi. De curand a aparut si la noi, asa ca am gasit  ocazia perfecta sa o recitesc.
Grace avea unsprezece ani in acea iarna, cand a fost smulsa din curtea casei ei – ce se uneste cu padurea – de catre lupi. Aproape a murit atunci… Tot ce isi aminteste in afara de frigul cumplit, sunt ochii de un galben uimitor ai unuia dintre ei: lupul ei.  L-a mai vazut de atunci, in fiecare iarna, mereu acolo, la marginea padurii. A incercat timp de sase ani sa infranga distanta dintre ei, dar fara succes.
Sam isi aminteste in detaliu acea zi, ziua in care a salvat din ghearele haitei cea mai frumoasa fata. Nici el nu stie ce l-a determinat sa aleaga viata ei in locul vietii lui si a haitei din care face parte. De atunci a urmarit-o mereu,pe timpul iernii, in forma lui de lup, de la marginea padurii. Parfumul mainii ei, de zahar, unt si sare, nu l-a parasit niciun moment, astfel incat, a recunoscut-o imediat, cand a pasit in librarie. Acolo el lucra pe timpul verii, cat vremea era suficient de calda ca el sa-si pastreze forma umana. Nu a indraznit sa o priveasca direct, stiind ca daca ea l-ar fi zarit, i-ar fi recunoscut ochii de culoare galbena, inconfundabili.
Varcolacii lui Maggie Stiefvater sunt deosebiti. Ei se transforma sezonier, iarna devin lupi iar vara oaneni, pana cand ajung la maturitate si raman lupi definitiv. Pentru Sam, acesta este ultimul an.
Desi nu credeau sa se mai intalneasca vreodata, destinul le rezerva alte planuri cand Sam este ranit. Instinctul il impinge sa-si reia forma umana in ciuda temperaturii scazute si se refugiaza in curtea din spatele casei lui Grace.
De aici porneste o batalie impresionanta contra naturii, in care el trebuie sa lupte pentru a ramane om, iar ea lupta pentru a-l ajuta.
Sam este baiatul pe care si-l doreste orice fata: romantic, sensibil, cu o fire de artist si cu un respect deosebit fata de Grace. Nu poti sa nu-l indragesti.
Fior este o poveste de dragoste, narata alternativ din punctul de vedere al celor doi, ceea ce ii confera un plus de naturalete si romantism.


IAR ACUM SURPRIZA PROMISA

Ieri am sarbatorit implinirea a 100 de followers!!!! Voua trebuie sa va multumesc pentru aceasta realizare!
Cu ajutorul librariei online Libris, unde gasiti tot ce doriti, carti, muzica, filme, chiar si Kindle! am organizat un nou concurs. Premiul este, desigur cartea FIOR de Maggie Stiefvater.

Pentru participare completati formularul de mai jos.
Principala conditie: urmariti blogul Bibliophile Mystery prin GFC sau Yahoo.
Ultima data de inscriere este 30 iulie ora 13.00. Castigatorul va fi anuntat seara, tot pe 30 iulie aici, pe blog. “”””

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s