Concurs 14

Pe blogul “Booktown Lover” are loc un nou concurs.

Anuntul suna asa:

“”

PRIMUL MEU CONCURS

 Dragii mei, pentru ca am blogul de aproape 2 luni ma gandeam sa organizez un concurs pentru voi.Este primul meu concurs , sunt foarte entuziasmat si sper sa se inscrie cat mai multa lume.

Cartea oferita este TARA DUNCAN -SCEPTRUL BLESTEMAT de Sophie Audouin-Mamikonian

Tanara magiciana trebuie sa paraseasca de urgenta Pamantul pentru a se intoarce in AltaLume: mama ei, Selena, a fost ranita in urma unui atentat. Iar crudul Magister, Stapanul Sangravilor, pe care toata lumea il credea disparut, s-a intors.

Cu ajutorul unei imense si redutabile armate de demoni, intentioneaza sa puna stapanire pe Imperiul Omois si, apoi, sa starpeasca pentru totdeauna neamul dragonilor…De altfel, cine ar putea rezista puterii Sceptrului blestemat, al carui detinator este de acum inainte, care ii lipseste de puterea lor pe sortitorii din AltaLume?

Odata imparateasa si imparatul capturati, Tara se trezeste singura in fruntea imperiului si obligata sa poarte un razboi ce pare dinainte pierdut. Ajutata de prietenii sai, semielful Robin, “Bestia” Moineau, siretul Cal, pitica Fafnir si de Manitou, strabunicul sau transformat in labrador, tanara imparateasa trebuie sa salveze imperiul si sa-l mai infrunte o data pe Magister.
Puterile Tarei nu inceteaza sa sporeasca, dar va reusi oare, doar prin magie, sa impiedice armata demonilor sa puna stapanire pe univers?

Pentru a participa trebuie sa urmariti blogul Booktown Lover prin GFC sau Yahoo.Cine raspandeste vestea despre concurs pe propriu blog sau pe facebook va primi o intrare in plus.
Trimiteti un email pe adresa alex.raicea@yahoo.com  care sa contina numele vostru real, numele de utilizator cu care urmariti blogul si link catre postarea voastra despre concurs.
Perioada de desfasurare a concursului este din 21- 15 august,iar castigatorul va fi anuntat aici pe blog pe data de 16.   “””
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s