Concurs 16

Pe blogul “Fan-Fic Twilight” are un nou concurs.

Anuntul suna asa:

“”

 

Concurs Tritonic (3)

    Hey! Chiar credeaţi că nu vom mai da startul la un concurs? Sper că nu aţi gândit aşa, pentru că dacă aţi făcut-o, v-aţi înşelat amarnic.
Acest concurs este sponsorizat de partenerul nostru, Editura TritonicSe pun la bătaie două premii:

 O cheamă Elena. Este frumoasă, inteligentă şi amuzantă. Şi cel mai important este vârcolac. Singura femeie vârcolac din lume. Trădată de iubitul ei, un vârcolac, Clay, care o muşcă şi o transformă în ceea ce este acum, obligând-o la o viaţă plină de transformări secrete, Elena părăseşte Haita adoptivă încercând să se acomodeze vieţii umane. Latura animalică pe care încearcă din răsputeri să o anuleze este imediat reactivată atunci când vârcolacul Alfa, şeful Haitei, o chemă să salveze Haita, ameninţată de criminali odioşi transformaţi în vârcolaci şi care încalcă teritoriul acesteia ucigând oameni nevinovaţi. Lupta pentru siguranţă şi dreptate se trasformă în curând o lupta pentru sine şi cu sine pentru o viaţă liniştita. Care va fi deznodământul, ce se va alege de Haita şi cum va opta Elena să trăiască aflaţi citind romanul scris de Kelley Armstrong.

A doua lună plină este continuarea romanului Lună plină scris de autoarea de origine canadiana Kelley Armstrong din ciclul “Lumea de Dincolo”.
    Elena Michaels este singura femeie vârcolac din lume, transformată cu zece ani în urmă de iubitul ei. Tocmai când ajunge şi ea să se obişnuiască cu această situaţie înfricoşătoare, o tânără vrăjitoare îi spune Elenei Michaels că un grup de oameni de ştiinţă răpesc fiinţe supranaturale pentru a face experimente pe ele. Elena ignoră avertismentul. Însă curând va fi confruntată cu adevărul despre “Lumea Cealaltă”, când este răpita şi aruncată într-o celulă împreună cu vrăjitoare, vampiri, şamani, semi-demoni şi alţi vârcolaci. Elena descoperă în scurt timp că a avea de-a face cu colegii ei captivi este cea mai mică dintre grijile ei. În această închisoare, cei care au cheile celulelor sunt adevăraţii monştri.

Războiul reginelor, volumul 1 şi volumul 2, scrise de Oana Stoica Mujea

    Satul Ziar’ fusese căminul Yassunei până în momentul în care sătenii vor să o prindă şi să o ucidă. Tânăra realizează că toată viaţa a fost diferită, iar secretele originilor ei încep să iasă la iveală. După ce află că este o elfă, porneşte în căutarea familiei sale. Romanul devine o călătorie iniţiatică în care Yassuna va primi ajutor din partea conducătorilor diferitelor ţinuturi de care ea nu auzise până în acel moment: pitici, zâne, elpizi, sperieni şi alte personaje fantastice. Scriitura este una ce debordează de imaginaţia specifică literaturii fantasy, autoarea construind de la zero o altă lume, cu personaje complexe şi diverse, cu problemele şi bucuriile ei, cu obiceiurile ei, cu pendulari între normalul şi ciudăţeniile acesteia. Aşa se face ca atunci când ridici ochii din paginile romanului, trebuie să te reobişnuieşti cu „normalitatea” şi lumea în care trăiai înainte de a deschide filele acestei cărţi.

    Dacă primul volum al romanului Războiul reginelor v-a familiarizat cu scriitura Oanei Stoica-Mujea, cel de-al doilea volum din această serie continuă aventura elfei Yassuna alături de noii şi mulţii săi prieteni. Naraţiunea este mult mai încărcată de dinamism, răsturnările de situaţii dând naştere unei poveşti captivante desfăşurată într-o lume fantastică, produs al unei imaginaţii încărcate de visare. Personajele sunt realizate cu multă măiestrie, autoarea oferindu-le înţelepciunea antică a fiinţelor mitice. În povestea Oanei Stoica-Mujea, personajele de poveste se transformă, capătă puteri şi curaj nebănuit. Zânele inofensive din basme iau parte la un război împotriva răului care ar putea pune oricând pune stăpânire pe o lume ce întruchipează parcă un alt tărâm, acolo unde piticii, vrăjitoarele, zânele şi alte minunăţii din istoriile copilăriei vor să-şi trăiască viaţa în armonie şi linişte.


 Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga unul dintre cele două premii? Trebuie doar să lăsaţi un coment la acest post cu nickname-ul vostru si premiul dorit.Dacă doriţi să concuraţi pentru ambele premii, va trebui să faceţi un post cu concursul pe blogul vostru şi să lăsaţi link-ul postului în comentul pe care îl veţi da aici.
Cei doi câştigători vor fi extraşi prin tragere la sorţi. Data limită de participare: 18 august.
Mult succes tuturor participanţilor şi mulţumim partenerului nostru!   “””
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s